Βιβλιοθήκη εικόνων

Χαρακτηριστικά μοκετών:

-Ελληνικό προϊόν: Ελληνικό προϊόν από μία εξ' ολοκλήρου ελληνική βιομηχανία (Σακαλίδης).

-Αντιολισθητικό υπόστρωμα: Το ειδικά κατασκευασμένο υπόστρωμά τους είναι αντιολισθητικό και επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησή τους χωρίς τη χρήση ταινιών συγκόλησης διπλής όψης ή άλλων μέσων συγκράτησης.

-Εύκολος καθαρισμός: Τα χαλιά και οι διαδρομοί μας είναι πλενόμενα.Το πέλος τους αλλά και το ειδικά κατασκευασμένο υπόστρωμά τους αντέχει ακόμη  και σε πλύσιμο στο πλυντήριο. (Σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης)

-Εύκολη τοποθέτηση/αποθήκευση: Το υπόστωμά τους είναι εύκαμπτο και επιτρέπει την εύκολη τοποθετησή τους,αλλά και αποθήκευσής τους αργότερα με μεγάλη ευκολία.

-Μείωση θορύβου: Τα χαλιά απορροφούν άριστα τον ήχο.Ειδικά οι διάδρομοι μπορούν να μειώσουν ουσιαστικά το επίπεδο θορύβου σε σχέση με το γυμνό δάπεδο.

-Μεγάλη αντοχή: Λόγω της εξ' ολοκλήρου κάθετης κατασκευής των χαλιών και διαδρόμων καθώς επίσης και την επιλογή προμηθευτών για τις πρώτες ύλες κατά βάση από την Ευρώπη διασφαλίζεται η υψηλή και σταθερή ποιότητα των προιόντων καθώς και η μεγάλη τους αντοχή στη χρήση.

-Άοσμα: Τα χαλιά και οι διάδρομοι δεν έχουν την γνωστή ενοχλητική οσμή.Αυτό είναι εφικτό λόγο της μεθόδου κατασκευής τους αλλά και των ειδικά επιλεγμένων πρώτων υλών.

 

---Καλέστε μας στα τηλ. 2521033654 & 6977600177 από 8:00 π.μ-21:00 μ.μ καθημερινά για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία θέλετε.Θα είναι μεγάλη μας χαρά να γνωριστούμε και  να σας εξυπηρετήσουμε...