Βιβλιοθήκη εικόνων

***Κατά την περιγραφή των μαξιλαριών θα συναντήσετε ένα νέο υλικό το οποίο πιθανόν να μην το γνωρίζετε και αυτό δεν είναι άλλο από το DACRON.Τι είναι όμως αυτό που κάνει τα μαξιλάρια dacron τόσο διαφορετικά.Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής:

Είναι αντιακαρικό, αντιβακτηριακό και αντιμηκυτιακό.

Τα ακάρια της σκόνης σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος όπως το άσθμα. Μία σημαντική προσθήκη στο εσωτερικό της ίνας είναι το Allerban, ένα ενεργό συστατικό που αποτρέπει την ανάπτυξη των ακαρίων σκόνης, των μυκήτων και των βακτηρίων.

Η αποτελεσμάτικότητα του Allerban έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητα εργαστήρια (IFTH- France και Νamsa – USA).

Διαθέτει ισορροπημένη υποστήριξη.

Τα χιλιάδες μπαλάκια πολυεστέρα του Comforel® Allerban® σε αυτό το μαξιλάρι εφαρμόζονται τέλεια στο σχήμα του προσώπου και του λαιμού, εφαρμοζόμενα στις κινήσεις σας για να δίνουν την κατάλληλη στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Διατηρεί το σχήμα του.

Τα μπαλάκια πολυεστέρα που διαθέτει το Comforel® Allerban® έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην πίεση και τη φθορά. Το μαξιλάρι σας θα κρατήσει το αρχικό του σχήμα και εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανακτά εύκολα τον όγκο του.

Το εσωτερικό του Comforel® Allerban® αποτελείται από μικροσκοπικά μπαλάκια πολυεστέρα που ανακτούν εύκολα τον όγκο τους, όπως ένα φτερό, για να διατηρούν το αρχικό σχήμα και το πάχος του μαξιλαριού σας.

Πλένεται στο πλυντήριο.

Το προϊόν αυτό μπορεί να πλυθεί και να στεγνωθεί στο πλυντήριο.

 

***Επίσης ένα άλλο νέο είδος μαξιλαριού είναι το MEDIFORM.

Το μαξιλάρι MEDIFORM είναι εργονομικά σχεδιασμένο.Απομνημονεύει το αρχικό του σχήμα στο οποίο και επανέρχεται πάντα,ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται συνεχώς στο βάρος και το σχήμα του σώματος,με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία του αίματος,μείωση της πίεσης και ξεκούραση στους αυχενικούς σπονδύλους και μυς.

Καλέστε μας στα τηλ. 2521033654 & 6977600177 καθημερινά από 8:00 π.μ - 21:00 μ.μ για παραγγελίες αλλά και για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε.